OM MIG

 

Tina

 

Mit navn er Bettina van Buren og jeg er 32 år gammel. Jeg er uddannet musikpædagog, musiker og godkendt børnepasser. Siden 2006 har jeg arbejdet med børn i alle aldre, børn med vanskelige familiebaggrunde, og med børn, som er autistiske eller traumatiserede. Men det var arbejdet med de mindste børn, der gav den største glæde. Instrumental musik spiller en fundamental rolle i mit arbejde med børn fordi det styrker alle mulige indlæringsprocesser.

Min mand, Anthony, og jeg bor i Broager med vores delebørn David og Aaron, og lille Romy født i 2016. Vi har også en dejlig, sød og trofast kongepuddel her i huset, der hedder Bonus :) Han opholder sig aldrig i den del af huset, hvor børnene er, men kan være sammen med dem, hvis ønsket, på terrassen.

Udover dansk taler jeg flydende tysk og engelsk. Disse tre sprog bliver talt dagligt i vores hjem, og jeg vil kunne introducere tysk og engelsk til jeres barn, hvis I ønsker det.

 

                                                                     

    Kurser  og Uddannelser

    

 

 

 

 

Under min studietid var det ikke kun musik, jeg blev uddannet i. Ved siden af klaver og violin

har jeg studeret pædagogik, motorik og psykologi med fokus på børn. Nu lærer jeg

også guitar. Før, under og efter mine studier har jeg arbejdet som pædagog i

musikskoler og musikalske legestuer. Jeg har også arbejdet i en SFO

som pædagogmedhjælper.

 

Flere kurser:

Rytmik, krop og bevægelser

Kropsprog som udtryksform 

Neurobiologi - hjerneforskning i

forbindelse med børns udvikling

Førstehjælp

 

 

 

 

 

 

Pædagogik og princip

 

Selvfølgelig er det vigtigt at udfordre børn pædagogisk og se, hvordan hvert enkelt barn udvikler sig i forhold til "de syv kompetencer". Med leg, kreativitet og visualisering hjælper man et barn med at udvikle logisk tænkning og selvstændighed, men jeg synes at tryghed og omsorg er de vigtigste dele af pædagogik for børn i denne aldersgruppe. Igennem mit arbejde med børn har jeg gentagne gange erfaret, hvor vigtigt det er at holde øje med hvert barns individualitet. Stive læreplaner viser hurtigt deres begrænsninger og derfor lægger jeg ikke stor vægt på dem. Min pædagogik, baseret på mine alsidige erfaringer, består i at tage barnet hvor det er og hjælpe det til at blomstre. Det sundeste barn er et barn der kan udvikle sig uden unødigt pres.