HVORFOR PRIVAT DAGPLEJE?

 

 

Den private dagpleje er det rigtige valg til forældre, der ønsker en individuel og kærlig dagpleje til deres barn, trods for en gunstigere pris.

Kommunale dagplejere, såvel som private dagplejere, passer kun små grupper børn ad gangen, men de private er oftest billigere (i mit tilfælde ca. 800 kr.).

Forældrene har ikke de store valgmuligheder eller indflydelse på dagligdagen, når barnet henvises til en kommunal dagpleje. I vuggestuerne er gruppen af børn noget større, hvilket ikke nødvendigvis er optimalt for det enkelte barn.
Fordelene ved privat dagpleje ligger inden for disse områder.

I min dagpleje vil jeres barn tilbringe dagen i en lille gruppe, få den opmærksomhed, tilvænning og ro som det behøver i hjemlige omgivelser.
Jeg har mulighed for at tilpasse jeres ønsker og behov for at få hverdagen til at nå sammen i min private dagpleje, fordi jeg ikke afhængig af den kommunale planlægning. Der vil være mulighed for, at tilgodese det enkelte barns specifikke behov uden pres.

Børn fødes med deres helt egen karakter, små personligheder med forskellige behov. Derfor lægger jeg især vægt på, og tager hensyn til individualiteten hos hvert enkelt barn i min private dagpleje.