DAGPLEJEN

 

 
Min dagpleje findes i en tilbygning til vores hus og består af to værelser og et badeværelse. Der er en stue udstyret med et tekøkken samt et legeværelse. Alle rum er opvarmet med gulvvarme. Der er også adgang til en stor terrasse med legehus og sandkasse, hvor vi kan hygge os om sommeren. Her er der også plads til barnevogne, når børnere sover til middagen. 
Området omkring er et parcelhuskvarter med flere legepladser, spadsere- og udflugtsmuligheder. Med ladcyklen kan vi også komme længere væk for at besøge en gård eller lignende. 
 
 
LEGESTUE

 

VORES HUS

 

 
LEGEPLADS 

 

Kost

 

I min dagpeje spiser vi sundt og varieret. Frisk frugt og grønt samt hjemmebagt brød eller boller er på toppen af menuen. Når vi spiser varm mad involverer jeg børnene i tilberedningen for at introducere dem til madlavningen.                                                                                                 
Hvis jeres barn har brug for specialkost skal dette medbringes.
Normalt spiser vi ikke sukkerholdig mad, men fødselsdagbarnet må gerne tage kage eller lignende med til deling.

 

TANDPLEJE


Fordi tandplejen især er vigtig for de bløde mælketænder, kommer vi til at børste tænder efter frokost, for at børnene lærer nødvendigheden af dette, samt vænne sig til at det bliver en integreret del af hverdagen. Jeg vil gerne stå for indkøb af alt hvad vi har brug for til tandbørstning.
 

 

 

 

MUSIKALSK LEGESTUE

 

Flere gang om ugen, når børnene er i godt humør, holder vi musikalsk lejestue i Tinas dagpleje. Musik, bevægelse og småbørnsrytmik påvirker i høj grad børnenes motoriske og sproglige udvikling. Børnene rokker, hopper, drejer og animeres af musikken. I alderen mellem 1 og 3 år leger børn måske samtidig, men ikke sammen. Rollelege og at dele interesser kommer først i børnehavealderen. Men i sang, musik og rytmiklege føler børnene at være en del af en gruppe og det styrker også den sociale udvikling. At de er meget glade for det kan man også godt se :)